Top Ad unit 728 × 90

SEO оптимизация в София

Горещо:

Топ

Монетизиране на блог

 Как да печелите от своя собствен блог? Как да направите печеливш блог?  С

Имаме удоволствие да Ви предоставим ценни съвети, касаещи монетизирането на сайт, било то блог, бизнес сайт, влог и т.н.

Чували ли сте, че блогването наистина печели толкова много пари, за да живеете безгрижно и да пътувате? Не сте ли чували или не вярвате? Във всеки случай, който и вариант да изберете, днес ще ви убедя, че осигуряването на приходи от блогове може да ви осигури солидни доходи. Основното нещо е да знаете как и какво да правите.


Преди да започнете да блогвате или да си осигурявате приходи от него, трябва да разберете три ключови момента:


как живеят вашите читатели;

какви проблеми решават ежедневно (или не решават, но се изправят пред тях);

как вашият блог ще им помогне.

Тоест, трябва да направите някакъв среден портрет на вашите читатели. Неговото присъствие ще ви позволи да разберете по какви теми да пишете и в каква посока да се движите.


По принцип всички собственици на блогове могат да бъдат категоризирани в три общи категории:


начинаещи потребители - те печелят достатъчно, само за да плащат за хостинг и домейн;

средни селяни - нивото на доходите им е равно на малка заплата (на ниво от 15 хиляди рубли или малко по-високо);

професионалисти - нивото им на доходи е равно на 1500 долара на месец и повече.

Забележка! Последната категория включва минималния процент от общия брой блогъри.


Ако четете тази статия, интересувате се от практиката на монетизиране на блогове, значи сте начинаещ. Във вашия случай печалбата в блога ще бъде равна на 0! Тук обаче, без измама. Вашият уебсайт / блог ще генерира реални приходи след 6-8 месеца след започване на работа. Но всички разходи ще се изплатят не по-рано от година и половина. Разбира се, възможно е и по-бързо изплащане, но това рядко се случва.


Забележка! Пиша за това, за да нямате илюзии и да разберете, че за да станете успешен блогър, трябва да работите дълго и успешно.




Като алтернатива можете да включите сайта си в конкретни схеми. Например тези, които включват продажба на директни връзки. На теория това може да ви донесе бърза печалба, но има голяма вероятност роботите за търсене просто да забранят вашия сайт и да го изхвърлят от резултатите на търсачката. В този случай блогът ще бъде безполезен.


Така че има само един съвет - бъдете търпеливи, работете целенасочено и ще бъдете щастливи.


И така, казах ви как се прави приходи от блогове. Прилагането на няколко от горепосочените методи ще ви позволи да спечелите значителни пари от блогове.


Особено ако е направен на базата на собствен сайт, а не на базата на добре познати платформи. Повече подробности за това как да направите блог със собствените си ръце само за четири дни, разказвам на моето лично авторско обучение. Това е практично и напълно безплатно. Като ме следвате, ще създадете своя блог, ще го проектирате, стартирате, ще публикувате първите статии и ще привлечете първите посетители. Регистрирайте се за обучението днес!

Монетизиране на блог Reviewed by Viseo on май 15, 2021 Rating: 5

Няма коментари:

Форма за контакти и реклама

Име

Имейл *

Съобщение *

Предоставено от Blogger.