Защо повечето геймъри и блогъри имат столове DXRacer?
Като цяло за първи път разбрах, че хората се опитват да ги купят и как хората се опитват да ги получат и едва тогава те започнаха да се появяват масово в продажба и съответно сред хора в потоци. Самият аз си купих офис стол за игри отдавна и много приятели, които прекарват достатъчно време пред компютъра, си купуват стол (офис или сега игра), тоест стол, това наистина е атрибут хардкор геймър. История на въпроса Преди това играч отиде в магазин за мебели (преди да потърси къде изобщо се продават офис столове), а след това с „петата си точка“ измери целия етаж от столове и взе най -удобния, като даде парите си на компания за които никога досега не беше чувал.


Какъв е проблема?

Приблизително по същото време производителите на компютърни периферни устройства вече не знаеха върху какво да поставят етикет „игри“. Всички вече имат игрална механична клавиатура, всички игрални мишки с макроси и допълнителни. бутони, добри затворени слушалки, клавиатури, всички със позлатени контакти и в плитка от плат.


Забелязахме и това


Геймърите активно купуват SSD дискове - веднага излязоха геймърски модели SSD дискове

Геймърите не са много щастливи, когато в средата на играта излезе банер на пода на екрана - антивирусните програми започнаха да правят режим без известия, наричат ​​го „игра“ - и се фокусират върху това, когато рекламират сред геймърите.

С една дума, големи (и не толкова) компании осъзнаха, че се е образувал доста голям пазар, на който съжителстват поне дузина производители на един и същ продукт. Но чии интереси никой не слуша (защото никой не разбира).


Какъв е успехът на геймърските столове?

Всъщност, когато сте единственият на пазара, е доста лесно да постигнете успех, направете колела, които няма да отпаднат с малко подскачане, дръжки, които няма да се отлепят, ако се качите върху тях като върху неравни решетки и т.н. че когато скърцане не събуди съпругата с детето в съседната стая и съседите в стената не е почукана. Тапицерията / подложката не е по -лоша от средната и няма равна на пазара за вас.


Крайният резултат е?

След заснемането на dxracer се появиха компании, които се опитват да продават маси за игри, но ако столът наистина беше за геймърите нещо от списъка на предстоящите покупки, тогава масата е по -скоро опит за изкуствено създаване на ниша за себе си.

Геймърски столове можете да откриете в редица онлайн магазини, предлагащи такива продукти.

Специално внимание си струва да отделите на магазин за геймърски и офис столове Sedni.bg !

Коментари

Популярни публикации от този блог

Класиране на сайт в ТОП 10 на Google

Защо е важно да имате удобен стол, докато прекарвате часове зад компютъра?

Защо имате нужда от блог?