Top Ad unit 728 × 90

SEO оптимизация в София

Горещо:

Топ

Да поговорим за стила и имиджа на успешната женаНовият стил във визията на една жена може да се превърне в първа стъпка към просперитет. 


Неудачните, че дори неуспешни  експерименти с дрехи, прически, грим, обувки и аксесоари, могат да имат плачевен ефект върху кариерата й. Как да изглеждаме успешни ? Какви детайли ще ни помогнат да постигнем имиджа на успешна жена ? Безспорно, основен компонент на търсения стил са дрехите. Те са послание, на което околните веднага реагират. Купувайте класически дрехи – те никога няма да излязат от мода. Няма нужда от голямо количество дрехи. Разнообразни подходящи аксесоари ще освежават вида ви всеки ден. Дрехите трябва да съответстват на вашето светоусещане, на ситуацията, на социалния ви статус. Като се говори за класически дрехи не се очертават ясни линии и строги дължини. Съвременната класика има по-скоро работни параметри. Тя  е практична, удобна и елегантна. Костюмът от сако/яке/ с пола или панталон е неразделна част от класическия гардероб. За предпочитане са прави панталони  и поли с дължина малко над или под коляното.Ключовите модни тенденции се отнасят главно до сакото, чиито стил и дължина съответстват на промяната на линиите, като едно от вечните правила е да се подчертава талията. За вашия успешен стил са необходими консервативните цветове – не пъстрота,карета, линии, щампи , а монотонност. Предпочитани са нюанси на черно, кафяво, синьо и , ако дрес кодът позволява, пастелни нюанси на сиво и бежово. Рисунките трябва да бъдат фон, елемент, а не основа на дрехите.


Много важен фактор за успешната визия са обувките. Може определено да се каже , че те са най-консервативния елемент в деловия  тоалет. Строги и стилни, от естествена кожа, те придават увереност на дамата. Не по-маловажни са прическата, грима и маникюра, които подчертават силните страни на жените и техния стил. Косите в ярки цветове и творческите прически , както и яркият грим, няма да са подходящи на успешната визия. Предимство имат простите и естествени решения, така модерни тази пролет. За подчертаване на деловия стил са подходящи кожени чанти, дневници, портмонета, бележници. Успешният образ на бизнес дама изграждат и аксесоарите, които по-добре да са малко, но хубави – скъп часовник, пръстен с камък, качествен химикал. Не на последно място са маниерите при  изграждането на имиджа. Приветлива усмивка, приятен глас, спокойна реч, безупречна учтивост ще подчертаят вашия стил и професионализъм. Никога не трябва да се демонстрира арогантност, снобизъм, прекалено самочувствие. Трябва обективно да се оценяват собствените недостатъци и едновременно с това да се излъчва увереност. Успехът отива при тези, които обичат и уважават себе си и околните.

Да поговорим за стила и имиджа на успешната жена Reviewed by Viseo on януари 27, 2022 Rating: 5

Няма коментари:

Форма за контакти и реклама

Име

Имейл *

Съобщение *

Предоставено от Blogger.